Nieuwe foto schilderijen

Op deze pagina vindt je de canvas schilderijen die wij onlangs hebben toegevoegd aan onze collectie. Wij vullen deze regelmatig aan met nieuwe wanddecoratie. 

De fotokunst die je in onze webshop koopt wordt gratis verzonden binnen Nederland en je hebt natuurlijk 14 dagen zichttermijn.

 • Hert Low Poly
  Hert Low Poly

  Modern canvas doek Hert Low PolyMet dit moderne canvasdoek van een hert in low poly geef je je kamer eenvoudig een hele nieuwe uitstraling.

  Levertijd 2-5 werkdagen

  Standaard verkrijgbaar in de maten:– eenluik van 70 x 100 cm…

  € 129,95
 • Amsterdamse Grachten
  Amsterdamse Grachten

  Canvas doek Amsterdamse GrachtenMooie foto van een Amsterdamse gracht en grachtenpanden, vastgelegd in de avond.

  Levertijd canvas2-5 werkdagen

  Standaard verkrijgbaar in de maten:– eenluik van 70 x 100 cm (horizontaal)
  – 3…

  € 129,95
 • In het bos canvas schilderij
  In het bos canvas schilderij

  Mooi zwart wit foto schilderij van een bos, afgedrukt op canvas doek van hoge kwaliteit, met licht glanzende afwerking.

  € 129,95
 • Sterrenhemel op canvas
  Sterrenhemel op canvas

  Mooie foto van het silhouette van een mens onder een prachtige sterrenhemel Door de lange sluitertijd bij het fotograferen zijn de sterren als banen van licht.

  € 129,95
 • Canvas schilderij Mountain mist
  Canvas schilderij Mountain mist

  Prachtige zonsopkomst boven de bergen, waarbij de nevel tussen de bergen hangt. Afgedrukt op canvasdoek en gallery wrapped opgespannen, hierdoor loopt de foto door over de randen en heb je geen lijst nodig.

  € 129,95
 • Canvas schilderij bos in de herfst
  Canvas schilderij bos in de herfst

  Met dit canvas schilderij van een bos in de herfst heb je sfeervolle wanddecoratie aan je muur, die je interieur een warme look geeft. Je kunt dit foto schilderij in de webshop kopen als een geheel of als canvas drieluik.

  € 129,95
 • Skyscraper Hong Kong: canvas schilderij
  Skyscraper Hong Kong: canvas schilderij

  Mooi canvasdoek van een skyscraper in Hong Kong die gehuld is in de wolken. De foto is afgedrukt op hoge kwaliteit canvas en wordt uiteraard door ons opgespannen.

  € 129,95
 • Paddenstoelen: canvas schilderij
  Paddenstoelen: canvas schilderij

  Leuk foto schilderij van paddenstoelen, afgedrukt op canvas. Met dit mooie canvas schilderij in herfstkleuren geef je je interieur een gezellige uitstraling. Al onze canvas schilderijen worden gratis verzonden.

  € 129,95
 • Beekje in bos: canvas schilderij
  Beekje in bos: canvas schilderij

  Met dit leuke foto schilderij van een beekje in een bos heb je een echte blikvanger aan de muur. Dit foto schilderij is afgedruk op hoogwit canvas en gallery wrapped opgespannen, waarbij de foto doorloopt op de zijkanten.

  € 129,95
 • Dageraad: foto schilderij op canvas
  Dageraad: foto schilderij op canvas

  Pastelkleurig foto schilderij van een mistig landschap tijdens zonsopkomst met een boom waar de vogels uitvliegen voor het begin van een mooie dag. Dit canvasdoek kun je in de webshop bestellen als drieluik of een geheel.

  € 129,95
 • Fall leaves: foto schilderij herfstbladeren
  Fall leaves: foto schilderij herfstbladeren

  Mooi modern foto schilderij van herfstbladeren in de kleuren blauw, bruin, groen en oranje. Deze afbeelding afgedrukt op canvasdoek van zware kwaliteit, met een licht glanzende afwerking.

  € 129,95
 • Foto schilderij misty field
  Foto schilderij misty field

  Haal de sfeer en kleuren van een zonsopkomst in huis met dit mooie foto schilderij van een mistig landschap met opkomende zon, afgedrukt op canvasdoek. Te koop als drieluik of een geheel.

  € 129,95
 • Canvas schilderij rode waterlelie
  Canvas schilderij rode waterlelie

  De mooie herfstkleuren van dit canvasdoek van een rode waterlelie geven je kamer een warme uitstraling. Dit canvas schilderij kun je in de webshop kopen als drieluik of als een geheel.

  € 129,95
 • Grieks café: foto schilderij
  Grieks café: foto schilderij

  Haal de sfeer van een Grieks dorp in huis met dit leuke foto schilderij van een Grieks café op canvas. Deze wanddecoratie is in de webwinkel te koop als drieluik of als canvasdoek in een geheel.

  € 129,95
 • Kleurrijk gezicht: foto schilderij op canvas
  Kleurrijk gezicht: foto schilderij op canvas

  Geef je kamer kleur met dit vrolijke foto schilderij van een gezicht dat in verschillende kleuren is geverfd. Deze kleurrijke wanddecoratie is in de webshop te koop als drieluik canvas of als een canvasdoek in een geheel.

  € 129,95
 • Vogel in lente: foto schilderij
  Vogel in lente: foto schilderij

  Mooie foto van een vogel in de lente, afgedrukt op hoogwit canvas met glanzende afwerking. Dit canvasdoek is eenvoudig online in de webshop te bestellen als 3-luik of een geheel.

  € 129,95
 • Cherry blossoms: foto schilderij
  Cherry blossoms: foto schilderij

  Met dit foto schilderij van bloesem aan de muur geef je je kamer een romantische look. Bestel je canvas doek online bij Canvas Fotokunst en betaal achteraf met acceptgiro.

  € 129,95
populaire canvas schilderijen
© 2009 - 2020 Canvas Fotokunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel