Maatwerk canvas schilderijen

Heb je een leuk doek gezien, maar heeft het niet de gewenste afmetingen? Je kunt bij ons nu ook een maatwerk schilderij bestellen. De maatwerk canvas doeken zijn verkrijgbaar met een framedikte van 2 cm of 4 cm.

Een doek dat wij speciaal voor jou op maat laten maken, kan niet worden geretourneerd. 

Levertijd op maat gemaakt schilderij

Voor maatwerk doeken kunnen langere levertijden gelden dan wij normaliter aanhouden, omdat wij deze elders laten maken. Dit is mede afhankelijk van het bestelde formaat. Je kunt er vanuit gaan dat een doek dat kleiner is dan 100 x 100 cm binnen circa 5 werkdagen na betaling wordt geleverd. Een canvas schilderij dat groter is dan 100 x 100 cm wordt in overleg geleverd (over het algemeen binnen 7 werkdagen), omdat deze met een speciale bezorgdienst wordt geleverd. 

Voorbeelden prijzen canvas schilderijen op maat

Om je een idee te geven van het prijsniveau van onze maatwerk doeken tref je onderstaand een overzicht van een aantal maten schilderijen die veel besteld worden. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en verzending binnen Nederland. Voor verzending naar België worden verzendkosten (afhankelijk van formaat) in rekening gebracht.

  • 60 cm x 80 cm op een frame van 2 cm diep: vanaf € 96,28
  • 100 cm x 150 cm op een frame van 2 cm diep: vanaf € 157,68
  • 120 cm x 180 cm op een frame van 2 cm diep: vanaf € 202,40
  • 140 cm x 250 cm op een frame van 2 cm diep: vanaf € 247,45

Bovenstaande prijzen zijn een indicatie en kunnen onder invloed van gewijzigde kosten van productie veranderen. Neem voor een (definitieve) prijsopgave gerust contact met ons op.

Proces bestellen maatwerk canvasdoek

Stuur ons een bericht (via e-mail of de contactpagina) met de volgende informatie: 

- naam van het doek of gewenste soort afbeelding
- gewenste formaat 
- gewenste frame dikte 
- wel/geen ophangsysteem (meerprijs € 3,50)
- je naam, adres en telefoonnummer

Wij zullen je vervolgens een factuur sturen die je, indien je het doek wilt bestellen, kunt voldoen per bankoverschrijving of PayPal. Na ontvangst van betaling zullen wij het canvas schilderij voor je bestellen. 

Zakelijke bestellingen

Ben je voor kantoor of werkplek op zoek naar mooie wanddecoratie? Maak een keuze uit onze collectie of neem contact met ons op voor een offerte voor maatwerk. 

Bij zakelijk maatwerk kun je bijvoorbeeld denken aan een reeks foto schilderijen op canvas in een bepaald thema, foto's gerelateerd aan de branche waarin je werkzaam bent of doeken in een specifieke kleur. Dit alles uiteraard in overleg en snel geregeld. Zakelijk maatwerk (andere foto's als op onze website) is al mogelijk bij een afname van 4 doeken.

populaire canvas schilderijen
© 2009 - 2020 Canvas Fotokunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel