Onze kwaliteit canvas doeken

Wij leveren absoluut de beste kwaliteit foto schilderijen op canvas tegen de beste prijs in dit segment.

kwaliteit-doeken.png

 

 

 

 

 

Productie foto schilderijen op canvas

Al onze foto schilderijen op canvas worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd waarbij gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen uit Europa. Wij produceren elk giclée foto schilderij afzonderlijk en met de uiterste zorg.
 

Printer en inkt

Al onze afdrukken worden geprint met een professionele grootformaat inkjetprinter. De ultrachome pigmentinkt in 11 kleuren die hierbij wordt gebruikt, biedt het grootste kleurenbereik wat op de markt beschikbaar is. De gebruikte inkt is UV-bestendig. Wij gebruiken een printresolutie van 1440 DPI, wat de hoogste resolutie is die waarneembaar is door het menselijk oog.
 

Kwaliteit en dikte canvas doek

Wij gebruiken Archival quality canvas met een zeer fijne structuur (gaat wel tot 80 jaar mee) Het betreft een zwaargewicht canvas van 380gsm, wat OBA vrij, zuurvrij, PH-neutraal en waterafstotend is. 
 

Frames schilderijen

Voor het frame gebruiken wij luxe spielatten die circa 2 cm diep zijn en een hoogte hebben van 4,5 cm. Deze spielatten zijn van grenen, verlijmd en gelamineerd. Bij de frames worden spietjes / corner-wedges geleverd zodat het canvas doek desgewenst strakker kan worden gespannen.
 

Milieu en duurzaamheid

Al onze producten worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De door ons gebruikte frames zijn allemaal geproduceerd in Europa waarbij gebruik is gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Wij maken gebruik van apparatuur van Epson. Deze printerfabrikant wordt aanbevolen door de Energy Saving Trust en is ENERGY STAR® gecertificeerd. Deze instantie houdt zich bezig met energie efficiëncy en de vermindering van CO2 uitstoot.

Een goede en betrouwbare aanbieder van canvas prints of schilderijen zal altijd eerlijk zijn over zijn producten. Vraag altijd om informatie over de productiemethode als je een canvas print koopt of zelf een foto op canvas laat afdrukken. Vertrouw niet alleen op kreten als "beste kwaliteit" en "beste technieken".

baklijsten

 BAKLIJSTEN

Laat uw canvasdoek nu inlijsten in een zgn. baklijst!

Geeft extra diepgang en staat nog luxer...

mail naar   info@canvas-fotokunst.nl   voor prijzen op maat.

 

maatwerk

MAATWERK

Ook printen wij op acrylglas, tuindoek, fotobehang, aluminium, dibond en diverse soorten hout!

Mail ons voor uw wensen en wij doen ons uiterste best om deze te vervullen.

 

populaire canvas schilderijen
© 2009 - 2024 Canvas Fotokunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel