Over Canvas Fotokunst

Canvas Fotokunst is in 2009 opgericht met als doel exclusieve foto schilderijen op canvas te verkopen, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Als freelance fotografen merkten wij dat veel mensen graag originele wanddecoratie willen hebben, maar daar geen honderden of duizenden euro`s voor willen betalen.

Daarnaast waren wij niet tevreden over de gebruikte techieken (en omstandigheden) waarmee de meeste foto`s worden afgedrukt. Daarom hebben wij gekozen voor de meest geavanceerde techniek die er op dit moment bestaat, namelijk de Giclée afdruk (meer informatie hierover kun je vinden op de pagina wat is een Giclée). Dit geeft voor foto`s de beste resultaten en heeft de langste levensduur boven alle andere technieken. Omdat onze canvas foto schilderijen in eigen beheer in Nederland worden geproduceerd, kunnen wij deze voor een relatief lage prijs aanbieden.
 

Productie in eigen land

Wij kopen onze materialen in Nederland in en produceren alles in eigen beheer. U kunt er bij ons dus zeker van zijn dat er bij de productie van onze canvas schilderijen geen kinderarbeid of arbeid onder mensonterende omstandigheden aan te pas zijn gekomen.

Voor de productie van onze foto schilderijen op canvas wordt gebruik gemaakt van de beste apparatuur in de markt (zie onze kwaliteit voor meer informatie over de door ons gebruikte materialen). Naast ons eigen werk verkopen wij ook het werk van andere nationale- en internationale fotografen en digitale kunstenaars. 

baklijsten

 BAKLIJSTEN

Laat uw canvasdoek nu inlijsten in een zgn. baklijst!

Geeft extra diepgang en staat nog luxer...

mail naar   info@canvas-fotokunst.nl   voor prijzen op maat.

 

maatwerk

MAATWERK

Ook printen wij op acrylglas, tuindoek, fotobehang, aluminium, dibond en diverse soorten hout!

Mail ons voor uw wensen en wij doen ons uiterste best om deze te vervullen.

 

populaire canvas schilderijen
© 2009 - 2024 Canvas Fotokunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel