Nieuws Canvas Fotokunst

 

NOVEMBER 2014 

Vanaf nu kunnen wij ook maatwerk leveren. Heb je een leuk schilderij gezien, maar heeft deze wanddecoratie net niet de goede afmetingen? Neem een kijkje op onze pagina maatwerk of neem gelijk contact met ons op via het contactformulier om jouw art print op maat te laten maken.

JUNI 2013 

Mix & Match canvas art 

Met de Mix & Match canvas schilderijen bieden wij je de mogelijkheid om zelf een meerluik op canvas samen te stellen. De foto's en onderwerpen binnen een reeks zijn op elkaar afgestemd, zodat de canvas doeken perfect bij elkaar passen.
 

APRIL 2013 

Schilderijtjes kinderkamer 
Ons assortiment is nu uitgebreid met kinderkamer schilderijen. 

Webshop keurmerk 
Canvas Fotokunst is nu ook aangesloten bij Webshop Keurmerk. Je kunt onze vermelding bekijken door te klikken op het logo van Webshop Keurmerk op onze website.  

Klantbeoordelingen Feedback Company 

Sinds begin april werken wij samen met de Feedback Company voor de beoordeling van onze dienstverlening. Op onze site tonen wij een selectie van onze reviews. Meer reviews kun je vinden op de site van Feedback Company.
 

DECEMER 2012 

Wintersale 

Het is wintersale bij Canvas Fotokunst. Nu kunt je wel erg voordelig wanddecoratie kopen! Alle 40 x 80 cm drieluiken tijdelijk € 119.95 (actie loopt tot 21 maart 2013)
 

NOVEMBER 2012 

Gratis verzending 

Nu gratis verzending van uw wanddecoratie binnen Nederland.


Website Canvas Fotokunst vernieuwd 

Onze website is in een nieuw fris jasje gestoken! Suggesties voor verbeteringen? Wij horen het uiteraard graag.
 

Nieuwe canvas schilderijen 

Er zijn weer nieuwe doeken toegevoegd aan onze collectie. Deze nieuwe canvas doeken kun je vinden op de pagina nieuw in onze collectie.


SEPTEMBER 2012 

Achteraf betalen 

Vanaf dit moment is het mogelijk om in onze webwinkel achteraf te betalen (verzorgd door AfterPay). Voor meer informatie verwijzen wij je naar de pagina betaalmethoden.

populaire canvas schilderijen
© 2009 - 2020 Canvas Fotokunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel